UW DROOMVERANDA

is dichterbij dan u denkt

Maak uw droom waar

GENIET VAN UW WOONVERANDA

Droom u al langer van een veranda? Groot gelijk, want een woonveranda is op alle vlakken een meerwaarde – of u nu op zoek bent naar extra ruimte, meer van uw tuin wil genieten of uw woning een opfrisbeurt wil geven. Een leefveranda biedt heel wat voordelen:

MEER BINNENRUIMTE

Een veranda is een uitbreiding van uw woning. U geniet dus van heel wat extra ruimte, die u kan inrichten als woonkamer, eetkamer, speelhoek of bureau. Alles is mogelijk!

365 DAGEN TUINPLEZIER

Dankzij de grote glaspartijen geniet u nog meer van uw tuin en dit het hele jaar door. Geniet van zomerse zonnestralen, bewonder de kleurrijke herfstblaren, aanschouw het sneeuwtapijt en laat je verleiden door de lentebloesems.

MEER RUIMTEGEVOEL

Nog een voordeel van een veranda is het extra ruimtegevoel. Er komt extra zonlicht in uw woning binnen, waardoor ze extra groot lijkt. Als dat niet handig is?

Types woonveranda's

Welk type bent u?

Houdt u van een woonveranda met een plat dak? Dan bent u niet alleen. Deze veranda’s zijn immers erg populair. Terecht eigenlijk, want de strakke uitstraling is voor de designliefhebbers een leuk extraatje. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een lichtstraat te integreren – mooi en praktisch.

Bent u eerder fan van een lessenaarsdak? Ook dan laten wij jou niet in de kou staan. Deze veranda heeft een licht helllend dak, wat mooi kan aansluiten op de dakbedekking van uw woning. Er zijn diverse varianten mogelijk, zoals een standaard lessenaarsdak, een waaierdak waarbij de dakgoot van de veranda rondom doorloopt, enz.

Op het vlak van daktypes is er enorm veel keuze. Volg uw persoonlijke smaak of laat u adviseren door onze medewerkers omtrent de vele mogelijkheden.

Toon uw persoonlijkheid

Kies uw stijl

Al onze veranda’s zijn maatwerk. Dat laat ons toe om uw ontwerp volledig af te stemmen op uw noden.

Op het vlak van stijlen zijn er bijzonder veel mogelijkheden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, moderne veranda. Maar ook een landelijke veranda met diverse sierelementen of een apart tuinpaviljoen in Victoriaanse stijl zijn mogelijk. Daarnaast zijn onze orangeries erg populair. Aan keuze is er dus geen gebrek.

Alle mogelijke tinten

Beken kleur

Het is altijd leuk om de kleur van uw woonveranda af te stemmen op uw bestaande ramen en deuren. Maar niets houdt u tegen om voor wat contrast te gaan.

Met meer dan 400 kleuren is het niet moeilijk om een passende of contrasterende tint te vinden. Verder kan u kiezen uit een glanzende of matte afwerking, metaalkleuren, anodisatie-tinten en een nieuwe krasbestendigere Coatex structuurlak.

 • Extra: ventilatie

  Indien nodig kunnen wij uw woonveranda voorzien van een ventilatiesysteem. Onzichtbare ventilatieroosters zorgen voor een gezond binnenklimaat.

 • Extra: airco/warmtepomp

  Kent u onze omkeerbare airconditioner/warmtepomp al? Met dit toestel blijft het koel tijdens warme zomers, en wordt uw veranda voordelig verwarmd in de winter.

 • Extra: zonwering

  Screens en andere soorten zonwering kunnen perfect geïntegreerd worden in het ontwerp. Ze kunnen zelfs in dezelfde kleur geleverd worden als uw veranda.

Reynaers kwaliteit

Voordelen van Aluminium

Aluminium veranda’s zijn onze specialiteit. Dit materiaal biedt namelijk allerlei voordelen. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, kiezen wij voor de producten van Reynaers aluminium uit Duffel. Verandaland Perfecta mag zich met trots Reynaers Partner noemen.

reynaers partner logo
 • IJzersterk

  Aluminium is ijzersterk. Het weerstaat enorm veel kracht, waardoor de kans op verbuigingen en barsten vrijwel onbestaande is.

 • Modulair

  Onze Reynaers systemen zijn modulair: alles past op alles. Hierdoor zijn veranda’s in alle vormen en stijlen mogelijk.

 • ISO-9001

  Onze producten voldoen aan de strenge ISO-9001 kwaliteitseisen – een bewijs dat ze oerdegelijk zijn.

 • 10 jaar garantie

  Het geloof in Reynaers aluminium profielen is zo groot dat ze met een garantie van 10 jaar geleverd worden.

 • Uitstekende isolatie

  Reynaers zet de nieuwste technologieën in om een zo hoog mogelijk comfort te bereiken wat betreft isolatie, en water- en winddichtheid.

 • Afwerkingsmogelijkheden

  We hebben het hierboven reeds gezegd: onze aluminiumprofielen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Zo wordt uw veranda nog persoonlijker.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Nog wat inspiratie opdoen? Download nu onze brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox:

Maak een afspraak

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

E-mail*

Ik wens meer informatie over:

Uw bericht

Bezoek de toonzaal

Laat u inspireren en informeren in onze toonzaal. U bent welkom op Noordervaart 39 in 2200 Herentals tijdens onderstaande openingsuren:

 • Maandag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Dinsdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Woensdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Donderdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Vrijdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Zaterdag: 9.00u – 13.00u

Op weekdagen na 17.00u kan u op afspraak bij ons terecht. Laat ons even een seintje op het nummer 014/50 15 63.