Binnen- & buitenzonwering voor uw veranda en terras

Houd uw veranda koel met onze indoor en outdoor zonwering. Ook voor uw terras hebben we oplossingen.

Bespreek uw plannen

Maak een afspraak in onze toonzaal of bij u thuis voor een offerte. Gratis en vrijblijvend.

Zonwering, een must-have

Tijdens de zomer kan het erg warm worden. Soms misschien wel té warm. Met de opwarming van de Aarde zullen de gemiddelde temperaturen alleen maar stijgen. Daarom is het een goed idee om zonwering te installeren. Zo blijft het in uw veranda of op uw terras lekker fris, zodat u de hele dag door kan genieten.

Bij Verandaland Perfecta kiest u uit verschillende manieren om de zon te weren. Wij kunnen bijvoorbeeld aan de binnenkant van uw veranda rolgordijnen voorzien. Als buitenzonwering hebben we screens en luifels.

Zonneluifels

Met een zonneluifel of zonnetent zijn uw terras en uw woning beschermd tegen overdadige zonnestralen. Zo blijft het lekker fris. Is de zon weg? Dan kan u de zonnetent makkelijk ophalen.

Verandazonwering

Zelfs in minder grote veranda’s kunnen de temperaturen enorm oplopen zonder zonwering. Met zonwering veranda buiten blijft u de hitte de baas, en kan u dus ook in hartje zomer genieten van uw veranda! Tot 30 m² doekoppervlakte per element mogelijk, tot 4 elementen koppelbaar (tot 24 meter breedte).

De bediening gebeurt d.m.v. een elektrische motor met draaimoment-afschakeling in de oprolas. Een belangrijk voordeel van deze motor is dat hij kan afgesteld worden door middel van de schakelaar. Het doek wordt met behulp van Kevlar rekvrije linten in- en uitgerold, wat garant staat voor een geruisloze werking en een lange levensduur.

Screens

Met een screen houdt u tot 85% van de zonnestralen tegen. Ze bieden tevens een optimale privacy. Er is weinig of geen inkijk, maar u geniet toch wel van een vrij zicht naar buiten.

Er zijn talloze mogelijkheden van geleiding: platte geleiders, c-geleiders, c-clips of staaldraad. Alle kleuren worden aangepast aan de RAL-kleur van de ramen. Ook voor de doeken heeft u een ruime keuze.
Onze screens worden steeds uitgerust met Somfy motoren, waarbij zowel een bediening met schakelaar als afstandsbediening mogelijk is.

Rolgordijnen

Verder is er nog zonwering aan de binnenkant mogelijk. Daarvoor kiezen wij rolgordijnen in screenstof. Dit materiaal heeft enkele belangrijke voordelen: het verkleurt niet onder invloed van zonlicht, is makkelijk afwasbaar en is rimpelvrij. Bovendien hebben deze verandagordijnen een doorkijk van 3 of 5%. Zo gaat het zicht op uw tuin niet verloren.

Jaloezieën

Geen fan van gordijnen? Dan zijn onze jaloezieën een goed alternatief. Deze horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium. U kiest uit verschillende lamelbreedtes en kleuren. Er is dus voor elke veranda een passende jaloezie te vinden.

Privacy of verduistering

Wilt u de veranda beschermen tegen de zon en nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers? Of wilt u de veranda verduisteren? Onze zonwering biedt talloze mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld lichtdoorlatende stoffen, maar evengoed gordijnen en screens die volledig verduisteren. Onze verkopers geven graag meer uitleg tijdens een bezoek aan onze toonzaal of bij u thuis.

Airconditioning

Koel in de zomer.
Airco zorgt voor een aangenaam klimaat. Met de Inverter technologie wordt constant een optimale temperatuur bereikt, zonder het systeem steeds aan of uit te zetten. Bovendien zorgen moderne technieken ervoor dat deze units zeer stil werken.

Warm in de winter.
Onze airconditioners zijn omkeerbaar, waardoor ze in de winter ook als verwarming gebruikt kunnen worden. De verwarming en de koeling wordt gerealiseerd op basis van het lucht/lucht warmtepompprincipe, wat een laag energieverbruik met zich meebrengt.

Klaar voor de volgende stap?

Contacteer ons

Vragen over zonwering? Neem contact op en wij zorgen graag voor een antwoord.

Maak een afspraak

Wij komen bij u langs om uw plannen te bespreken en een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.