BINNEN- & BUITENZONWERING

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Zonwering: niet te vergeten

Tijdens de zomer kan het erg warm worden. Soms misschien wel té warm. Met de opwarming van de Aarde zullen de gemiddelde temperaturen alleen maar stijgen. Daarom is het een goed idee om zonwering te installeren. Zo blijft het in uw veranda of op uw terras lekker fris, zodat u de hele dag door kan genieten.

Bij Verandaland Perfecta kiest u uit verschillende manieren om de zon te weren. Wij kunnen bijvoorbeeld aan de binnenkant van uw veranda rolgordijnen voorzien. Als buitenzonwering hebben we screens en luifels.

zonwering tuin
Zonnetenten

Met een zonnetent zijn uw terras en uw woning beschermd tegen overdadige zonnestralen. Zo blijft het lekker fris. Is de zon weg? Dan kan u de zonnetent makkelijk ophalen.

De highlights:

  • Verschillende modellen
  • Keuze uit meer dan 150 kleuren en patronen
  • Bediening elektrisch met afstandsbediening
  • Blokkeert schadelijke ultraviolette (UV) stralen
  • Houdt de warmte uit uw woning
Verandazonwering

Zelfs in minder grote veranda’s kunnen de temperaturen enorm oplopen zonder zonwering. Met zonwering veranda buiten blijft u de hitte de baas, en kan u dus ook in hartje zomer genieten van uw veranda! Tot 30 m² doekoppervlakte per element mogelijk, tot 4 elementen koppelbaar (tot 24 meter breedte).

De bediening gebeurt d.m.v. een elektrische motor met draaimoment-afschakeling in de oprolas. Een belangrijk voordeel van deze motor is dat hij kan afgesteld worden door middel van de schakelaar. Het doek wordt met behulp van Kevlar rekvrije linten in- en uitgerold, wat garant staat voor een geruisloze werking en een lange levensduur.

screens verticale zonneschermen
Screens

Met een screen houdt u tot 85% van de zonnestralen tegen. Ze bieden tevens een optimale privacy. Er is weinig of geen inkijk, maar u geniet toch wel van een vrij zicht naar buiten.

Er zijn talloze mogelijkheden van geleiding: platte geleiders, c-geleiders, c-clips of staaldraad. Alle kleuren worden aangepast aan de RAL-kleur van de ramen. Ook voor de doeken heeft u een ruime keuze.
Onze screens worden steeds uitgerust met Somfy motoren, waarbij zowel een bediening met schakelaar als afstandsbediening mogelijk is.

Rolgordijnen

Daarnaast is er nog zonwering aan de binnenkant mogelijk. Daarvoor kiezen wij rolgordijnen in screenstof. Dit materiaal heeft enkele belangrijke voordelen: het verkleurt niet onder invloed van zonlicht, is makkelijk afwasbaar en is rimpelvrij. Bovendien hebben deze verandagordijnen een doorkijk van 3 of 5%. Zo gaat het zicht op uw tuin niet verloren.

Leer meer over rolgordijnen

horizontale jaloezien veranda
Jaloezieën

Geen fan van gordijnen? Dan zijn onze jaloezieën een goed alternatief. Deze horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium. U kiest uit verschillende lamelbreedtes en kleuren. Er is dus voor elke veranda een passende jaloezie te vinden.

Airconditioning

Koel in de zomer.
Airco zorgt voor een aangenaam klimaat. Met de Inverter technologie wordt constant een optimale temperatuur bereikt, zonder het systeem steeds aan of uit te zetten. Bovendien zorgen moderne technieken ervoor dat deze units zeer stil werken.

Warm in de winter.
Onze airconditioners zijn omkeerbaar, waardoor ze in de winter ook als verwarming gebruikt kunnen worden. De verwarming en de koeling wordt gerealiseerd op basis van het lucht/lucht warmtepompprincipe, wat een laag energieverbruik met zich meebrengt.

Klaar voor nieuwe zonwering?

Bent u overtuigd van de troeven van Verandaland Perfecta? Wilt u zonwering op uw terras of in uw veranda? Download onze brochure, bezoek onze toonzaal of maak een afspraak bij u thuis!

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak om uw project te bespreken. Wij komen bij u langs op een tijdstip naar keuze, beantwoorden al uw vragen en bezorgen u nadien een vrijblijvende offerte.

Maak nu een afspraak
Bezoek onze toonzaal

Voor meer informatie over onze zonwering kunt u ook steeds terecht in onze toonzaal: Noordervaart 39 in Herentals. Daar leert u alles over de mogelijkheden, prijzen, enz.

Adres & contactgegevens
veranda brochure
Download onze brochure

Inspiratie opdoen? Download nu onze brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox:

Beste klanten

Om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten wij onze toonzaal tot 5 april.

We doen ons uiterste best om via telefoon en e-mail bereikbaar te blijven. Alle contactgegevens vind je hier op onze website.

Heb je toch graag een offerte? Bezorg ons dan via e-mail een projectomschrijving met eventueel het plan (PDF) en enkele foto’s.

Wij wensen alvast iedereen een goede gezondheid en hopen, samen met u, dat deze moeilijke periode snel achter de rug is.