LEKKER KOEL

ook tijdens snikhete dagen

ZONWERING: NIET TE VERGETEN

Tijdens de zomer kan het erg warm worden. Soms misschien wel té warm. Met de opwarming van de Aarde zullen de gemiddelde temperaturen alleen maar stijgen. Daarom is het een goed idee om zonwering te installeren. Zo blijft het in uw veranda of op uw terras lekker fris, zodat u de hele dag door kan genieten.

Uw terras in de schaduw

Zonnetenten

Met een zonnetent zijn uw terras en uw woning beschermd tegen overdadige zonnestralen. Zo blijft het lekker fris. Is de zon weg? Dan kan u de zonnetent makkelijk ophalen.

De highlights:

 • verschillende modellen
 • Keuze uit meer dan 150 kleuren en patronen
 • Bediening elektrisch met afstandsbediening
 • Blokkeert schadelijke ultraviolette (UV) stralen
 • Houdt de warmte uit uw woning

Blijf de hitte de baas

Verandazonwering

Zelfs in minder grote veranda’s kunnen de temperaturen enorm oplopen zonder zonwering. Met een verandazonwering blijft u de hitte de baas, en kan u dus ook in hartje zomer genieten van uw veranda! Tot 30m² doekoppervlakte per element mogelijk, tot 4 elementen koppelbaar (tot 24m breedte).

De bediening gebeurt d.m.v. een elektrische motor met draaimoment-afschakeling in de oprolas. Een belangrijk voordeel van deze motor is dat hij kan afgesteld worden door middel van de schakelaar. Het doek wordt met behulp van Kevlar rekvrije linten in- en uitgerold, wat garant staat voor een geruisloze werking en een lange levensduur.

Verticale zonneschermen

Screens

Met een screen houdt u tot 85% van de zonnestralen tegen. Ze bieden tevens een optimale privacy. Er is weinig of geen inkijk, maar u geniet toch wel van een vrij zicht naar buiten.
Er zijn talloze mogelijkheden van geleiding: platte geleiders, c-geleiders, c-clips of staaldraad. Alle kleuren worden aangepast aan de RAL-kleur van de ramen. Ook voor de doeken heeft u een ruime keuze.
Onze screens worden steeds uitgerust met Somfy motoren, waarbij zowel een bediening met schakelaar als afstandsbediening mogelijk is.

Zonwering aan de binnenkant

Rolgordijnen

Tenslotte is er nog zonwering aan de binnenkant mogelijk. Daarvoor kiezen wij rolgordijnen in screenstof. Dit materiaal heeft enkele belangrijke voordelen: het verkleurt niet onder invloed van zonlicht, is makkelijk afwasbaar en is rimpelvrij. Bovendien hebben deze verandagordijnen een doorkijk van 3 of 5%. Zo gaat het zicht op uw tuin niet verloren.

Nog meer verfrissing nodig?

Airconditioning

Koel in de zomer.

Airco zorgt voor een aangenaam klimaat. Met de Inverter technologie wordt constant een optimale temperatuur bereikt, zonder het systeem steeds aan of uit te zetten. Bovendien zorgen moderne technieken ervoor dat deze units zeer stil werken.

Warm in de winter.

Onze airconditioners zijn omkeerbaar, waardoor ze in de winter ook als verwarming gebruikt kunnen worden. De verwarming en de koeling wordt gerealiseerd op basis van het lucht/lucht warmtepompprincipe, wat een laag energieverbruik met zich meebrengt.

BUITENZONWERING INSTALLEREN?

Nog wat inspiratie opdoen? Download nu onze brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox:

Maak een afspraak

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

E-mail*

Ik wens meer informatie over:

Uw bericht

Bezoek de toonzaal

Laat u inspireren en informeren in onze toonzaal. U bent welkom op Noordervaart 39 in 2200 Herentals tijdens onderstaande openingsuren:

 • Maandag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Dinsdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Woensdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Donderdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Vrijdag: 8.30u – 12.00u en 13.00u – 17.00
 • Zaterdag: 9.00u – 13.00u

Op weekdagen na 17.00u kan u op afspraak bij ons terecht. Laat ons even een seintje op het nummer 014/50 15 63.