Over ons

VERANDALAND PERFECTA

Verandaland Perfecta beschikt over een stevige reputatie in de sector van exclusieve verandabouw. Reeds meer dan 16 jaar leveren wij onberispelijke kwaliteit af bij het monteren van woonveranda’s en pergola’s, voornamelijk in de provincies Antwerpen,Limburg en Vlaams-Brabant.

Ons professioneel en ervaren team beschikt over een jarenlange ervaring.

In ons eigen, volledig geautomatiseerd atelier vervaardigen wij al ons maatwerk met de alom gekende alu-profielen van Reynaers. Reynaers aluminium is betrouwbaar en bovendien Belgisch, met vaak een streepje voor op de concurrentie.

Indien u dit zou wensen, kunnen wij een “sleutel-op-de-deur” formule aanbieden waarbij alle werken door ons uitgevoerd worden en wij ook de coördinatie van het volledige project verzorgen. Wij alleen dragen de verantwoordelijkheid voor de realisatie van uw droomproject!

Op onze website vindt u tal van foto’s van reeds gerealiseerde projecten. Wie droomt er immers niet van een extra lichte en comfortabele leefruimte die bovendien de waarde van het huis doet toenemen? Een veranda is ongetwijfeld een waardevolle investering voor de toekomst. In onze hectische wereld laat Verandaland Perfecta u toe om een prachtige ruimte te creëren, uw eigen oase van rust en vrijheid. De succesvolle samensmelting van design en functionaliteit is gericht op het vervullen van iedere wens.

ENKELE CIJFERS
1525
projecten
1525
dromen waargemaakt
17
jaar ervaring
29
medewerkers
ONZE TROEVEN

Ruime ervaring

Kwaliteitscontrole na uitvoering

Gratis offerte

Eigen atelier

Deskundig advies

Uitvoering van A tot Z

Opgeleide vakmensen

10 jaar waarborg

Eén aanpreekpunt

Stipte naleving planning

ISO-9001 kwaliteit

Meewerkende zaakvoerders

Beste klanten

Om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten wij onze toonzaal tot 5 april.

We doen ons uiterste best om via telefoon en e-mail bereikbaar te blijven. Alle contactgegevens vind je hier op onze website.

Heb je toch graag een offerte? Bezorg ons dan via e-mail een projectomschrijving met eventueel het plan (PDF) en enkele foto’s.

Wij wensen alvast iedereen een goede gezondheid en hopen, samen met u, dat deze moeilijke periode snel achter de rug is.