NIEUWS

Hier vindt u alle nieuwsberichten over Verandaland Perfecta en onze producten, handige tips en inspiratie.

Zelf een veranda ontwerpen met onze 3D veranda configurator

Sommige mensen kunnen objecten perfect in hun hoofd visualiseren, terwijl dit voor anderen veel moeilijker is. Behoor jij tot die tweede groep? Dan zal onze 3D veranda configurator van pas komen. Hiermee kan u in enkele stappen zelf een veranda ontwerpen. Er zijn tientallen opties om uw ontwerp te personaliseren.

Continue
Reynaers Dagen

Zoals je in een van onze vorige berichten kon lezen, zijn onze woonveranda’s 100% Belgische makelij. Voor de profielen doen wij bijvoorbeeld beroep op Reynaers uit Duffel. Deze aluminiumspecialist organiseert in maart de Reynaers Dagen.

Continue
2 Nieuwe vacatures

Verandaland Perfecta blijft groeien. Wegens uitbreiding lanceren wij twee nieuwe vacatures: plaatser alu veranda's en arbeider buitendienst.

Continue
Kleine tuin, kleine veranda

Ook in een bescheiden tuin is een kleine veranda een meerwaarde. Maar dan moet je tijdens het ontwerp van deze kleine veranda wel rekening houden met...

Continue
Wat maakt onze plafondafwerking zo speciaal?

Vorige maand bespraken we de dakbedekking van een veranda. Vandaag nemen we een kijkje naar de andere kant van het dak: het plafond. Onze plafondafwerking is net een beetje anders dan die van onze concurrenten.

Continue
Het dak en de dakbedekking van een veranda

Bij de opbouw van een veranda gaat de meeste aandacht naar de profielen. Dat is logisch, want deze aluminiumstructuur bepaalt in grote mate de uitstraling van uw woonveranda. Maar vandaag zouden we het graag over het dak hebben. Want een stevig, waterdicht dak is ook niet onbelangrijk.

Continue
Een pergola als carport

Een moderne pergola kan perfect fungeren als design carport. De aluminium profielen ogen erg strak. Plus: dit materiaal is sterk en onderhoudsvriendelijk.

Continue
De grote veranda vloeren vergelijking

Klanten kiezen voor onze totaaloplossing omdat we letterlijk alle werken uitvoeren, van grondwerken tot chapewerken. Dat bespaart hen een heleboel tijd en stress. Ook de vloerwerken nemen we voor onze rekening. We zorgen dat uw nieuwe veranda voorzien wordt van een prachtige keramische tegel, een mooie natuursteen of sfeervol parket.

Continue
Made in Belgium, en daar zijn we trots op

De bouw van een veranda is een investering. Liefst een op lange termijn. Want uw nieuwe woonveranda moet vele jaren meegaan. Daarom hechten we bij Verandaland Perfecta enorm veel belang aan de kwaliteit van onze materialen.

Continue
Funderingen: de basis van uw veranda

Een van de eerste werken tijdens de bouw van uw veranda, zijn de grondwerken. We maken ruimte vrij voor het nieuwe bouwwerk en zorgen voor een stabiele basis. Stevige funderingen zijn namelijk van essentieel belang. Meer info over onze aanpak, lees je hier.

Continue
23 & 24 september: opendeurweekend

Droomt u al lang van een mooie veranda? Dan zijn zaterdag 23 en zondag 24 september de perfecte dagen om die droom te realiseren. Dat weekend is het immers opendeurweekend bij Verandaland Perfecta.

Continue
Schoonmaaktips voor het onderhoud van uw veranda

Onze veranda’s zijn heel onderhoudsvriendelijk. Helaas zijn ze niet onderhoudsvrij. Dat wil zeggen dat ze af en toe een kleine schoonmaakbeurt nodig hebben.

Continue
Lichtstraten en lichtkoepels voor uw veranda

Veel mensen verkiezen een woonveranda boven een klassieke aanbouw. Veranda’s hebben namelijk veel glas. Die laten nog meer zonlicht binnen en zorgen voor een open gevoel. Met een lichtstraat in het dak van uw veranda zet u dat ruimtelijk gevoel extra in de verf.

Continue
Veranda ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat

In ons artikel over de verwarming van een veranda hebben we het reeds gehad over de isolatie. Onze superisolerende profielen en beglazing houden de warmte binnen. Maar isolatie en ventilatie gaan hand in hand. De veranda ventilatie zorgt immers voor een gezond binnenklimaat.

Continue
De landelijke veranda: info en voorbeelden

Bent u iemand die fan is van landelijke veranda’s? Lees dan snel verder, want hieronder vindt u alle informatie en inspirerende voorbeelden.

Continue
Een veranda renovatie of toch een nieuwe?

Is een veranda renovatie een optie? Of gaat u beter voor een nieuwe? In dit artikel leggen we de voor- en nadelen van beide oplossingen naast elkaar.

Continue
Gebruik de renovatielening voor een nieuwe veranda

Ook voor de vervanging van een oude veranda of de installatie van een nieuwe leefveranda is een renovatielening mogelijk. Dat biedt allerlei voordelen.

Continue
Meer tuinplezier met een tuinkamer

Tuinkamers zijn aparte, afgesloten ruimtes. Er is geen directe toegang vanuit de woning. Ze worden gebruikt als pool house, werkplek of ontspanningsruimte.

Continue
Of wij ook horeca veranda’s bouwen? Ja hoor!

Af en toe krijgen wij de vraag of we ook veranda’s voor horecazaken bouwen. Daarop mogen we volmondig “ja” antwoorden. Iedereen die zijn of haar zaak met een veranda wil uitbreiden, kan bij ons terecht.

Continue
Een pergola in hout of aluminium?

Bij de aankoop van een pergola zijn er doorgaans twee materialen om uit te kiezen: hout of aluminium. Wij zijn fan van aluminium. Waarom wij dit metaal verkiezen boven hout, leest u in dit artikel.

Continue