Wij bouwen uw aluminium veranda op maat

Verandaland Perfecta is gespecialiseerd in aluminium woonveranda’s op maat. Wij leveren totaalprojecten zonder zorgen.

Bespreek uw plannen

Maak een afspraak in onze toonzaal of bij u thuis voor een offerte. Gratis en vrijblijvend.

Een nieuwe veranda, zoals u dat wil

Wij bouwen veranda’s op maat. Dat wil zeggen dat alle aspecten, van de afmetingen tot de kleur en zelfs de tegels, door u gekozen worden. Op die manier bent u 100% zeker dat uw nieuwe woonveranda aansluit bij uw persoonlijke wensen en noden. Iedereen is uniek. Uw veranda ook!

Vorm en afmetingen

Wilt u een kleine vierkante veranda? Of een langwerpige uitbouw over de volledige breedte van de achtergevel? De vorm en afmetingen kiest u helemaal zelf.

Ontwerpstijl

Wilt u een moderne veranda met strakke lijnen? Een landelijk ontwerp boordevol charme? Of een orangerie in Engelse stijl? Bij Verandaland Perfect is het allemaal mogelijk!

Plat of schuin dak

Er zijn verschillende daktypes, zoals een lessenaarsdak of een waaierdak. Ook een leefveranda met een plat dak is erg mooi. Hier kunnen we zelfs een lichtstraat voorzien.

400+ Kleuren

Met meer dan 400 kleuren is er voor ieder wat wils. Kies uit een glanzende of matte afwerking, metaalkleuren, anodisatie-tinten en een krasbestendigere Coatex structuurlak.

Vloerbekleding

Keramische tegels, natuursteen of parket; er zitten honderden soorten vloerbekleding in onze collectie. U hoeft alleen maar te kiezen. Wij zorgen voor de plaatsing!

Draai- of schuifdeuren

Wij hebben alle soorten deuren voor uw woonveranda, gaande van traditionele draaideuren tot enkele of dubbele schuiframen en een verplaatsbare glaswand.

Kies voor meer comfort

Bent u tevreden met het ontwerp van uw nieuwe veranda? Dan heeft u de mogelijkheid om voor nog meer comfort te kiezen met allerlei extra’s, zoals een airco, zonwering en vliegendeuren.

Ventilatie

Indien nodig voorzien wij uw woonveranda van een ventilatiesysteem. Onzichtbare ventilatieroosters zorgen 24u op 24 voor een gezond binnenklimaat.

Airco / warmtepomp

Kent u onze omkeerbare airco en warmtepomp al? Met dit toestel blijft het koel tijdens warme zomers, en wordt uw veranda voordelig verwarmd in de winter.

Haard / kachel

Er is niets zo gezellig als het vlammenspel van een inbouwhaard of kachel. Kies uit verschillende modellen op hout of gas.

Zonwering

Screens en andere soorten zonwering kunnen perfect geïntegreerd worden in het ontwerp. Ze zijn zelfs leverbaar in dezelfde kleur als uw veranda profielen.

Verlichting

Spots in het plafond zorgen ‘s avonds voor het nodige licht. Deze ledlampen zijn trouwens heel energiezuinig.

Vliegendeuren

Houd ongewenste gasten als vliegen, muggen en wespen buiten door uw leefveranda uit te rusten met een vliegendeur.

Aluminium veranda van topkwaliteit

Voor alle woonuitbreidingen gebruiken we aluminium van Reynaers Aluminium uit Duffel. Dit materiaal biedt namelijk een heleboel voordelen:

+1500 tevreden klanten

4.6/5

4,6 op 5 op basis van 57 reviews

L. Van Schevensteen
L. Van SchevensteenWilrijk
Read More
Verandaland Perfecta was perfect in timing, perfect in uitvoering, perfect in afwerking, perfect in communicatie. Kortom perfect in het totaalpakket. Ik denk niet dat andere firma's dit kunnen evenaren. Ik ben uiterst tevreden en gelukkig met onze nieuwe veranda
M. Dierckx
M. DierckxKasterlee
Read More
De Veranda van Perfecta is af. Ze hebben hun naam niet gestolen, het is gewoon perfect. Mooi en proper afgewerkt. Wij zijn zéér tevreden
F. Verhoeven
F. VerhoevenWinksele
Read More
Correct en eerlijk bedrijf waar service niet enkel bij beloftes blijft. 👍 Als klant heb je een naam, je bent geen nummer zoals bij vele anderen. Goede opvolging, deftig materiaal en mensen met kennis van hun vak. Prima team en echt een aanbeveling waard.
F. Horemans
F. HoremansGeel
Read More
Bij Verandaland Perfecta pakken ze de zaken nog echt persoonlijk aan. Ze luisteren en denken creatief met je mee zodat echt de veranda krijgt waar je van droomde. Wij zijn alvast heel tevreden over het resultaat. Afspraken werden correct nageleefd. Er werd voor en tijdens de werken helder gecommuniceerd en de werklieden werkten heel proper, met een minimum aan hinder. Voor wie nog zou twijfelen: dit bedrijf is echt heel degelijk en betrouwbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Contacteer ons

Vragen over onze veranda's? Neem contact op en wij zorgen graag voor een antwoord.

Afspraak bij u thuis

Wij komen bij u langs om uw plannen te bespreken en een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een veranda?

De kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, materiaalkeuze, eventuele extra’s… Reken op een gemiddelde kostprijs van €2.500/m² voor een kwalitatief totaalproject, alles inbegrepen. Meer info >

Heb ik een bouwvergunning nodig?

Een bouwvergunning is niet nodig. Er is enkel een meldingsplicht bij uw stad of gemeente. Opgelet; er zijn wel enkele uitzonderingen op deze regel. Meer info>

Kan er een lichtstraat in het dak?

Jazeker. We kunnen zowel een vlakke lichtstraat als een lichtkoepel voorzien in het verandadak. Meer info >

Is een offerte gratis?

Ja, wij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project. Er zijn geen verdere verplichtingen. Beslist u toch om met een andere verandabouwer in zee te gaan, dan blijven we even goede vrienden. 

Moet ik zelf aannemers zoeken voor de afwerking?

Nee, wij leveren totaalprojecten. In onze prijs is alles inbegrepen: grondwerken, plafondafwerking, vloeren, pleisterwerken… U hoeft dus zelf geen aannemers te zoeken.

Kan de veranda op een bestaande terras?

Bij een pergola is dit wel mogelijk, bij een leefveranda niet. We moeten namelijk vloerisolatie voorzien en leidingen voor elektriciteit en verwarming installeren. Een deel van het terras wordt dus uitgebroken. Maar geen paniek: we zorgen dat het overige gedeelte mooi aansluit op de nieuwe woonveranda.

Waarom aluminium?

Sommige mensen verkiezen hout of kunststof. Wij bouwen enkel aluminium veranda’s, want die zijn sterk en onderhoudsvriendelijk. Meer info >

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Onze aluminium profielen zijn verkrijgbaar in honderden RAL-kleuren en afwerkingen. We kunnen ze afstemmen op het buitenschrijnwerk, of voor een contrasttint gaan. Meer info >

Hoe houd ik mijn veranda koel?

Er zijn verschillende manieren om de temperatuur onder controle te houden: externe zonwering, interne zonwering of airoconditioning. Meer info >

Komen jullie ter plaatse kijken?

U kunt een afspraak bij u thuis maken. Wij komen dan langs om de locatie van de nieuwe veranda te bekijken en uw plannen te bespreken. Zo hebben we een beter zicht op de mogelijkheden.

Hoe lang duurt de bouw?

De duurtijd is afhankelijk van de afmetingen en de complexiteit. U krijgt altijd een overzicht van de planning tijdens een offerte-aanvraag.

Hoeveel mag ik bijbouwen?

U mag maximaal 40 m² bijbouwen indien u gebruik wil maken van de meldingsplicht. Bestaande aanbouwen worden meegerekend. Voor grotere bijbouwen is er een vergunningsplicht.

Nog een andere vraag?

Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer een van onze specialisten voor meer informatie.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.