Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

EEN NIEUWE VERANDA, ZOALS U DAT WIL

Wij zijn gespecialiseerd in veranda’s op maat. Dat wil zeggen dat alle aspecten, van de afmetingen tot de kleur en zelfs de tegels, door u gekozen wordt. Op die manier bent u 100% zeker dat uw nieuwe woonveranda aansluit bij uw persoonlijke wensen en noden. Iedereen is uniek. Uw veranda ook!

Vorm en afmetingen

Wilt u een kleine vierkante veranda? Of een langwerpige uitbouw over de volledige breedte van de achtergevel? De vorm en afmetingen kiest u helemaal zelf.

Plat of schuin dak

Er zijn verschillende daktypes, zoals een lessenaarsdak of een waaierdak. Ook een leefveranda met een plat dak is erg mooi. Hier kunnen we zelfs een lichtstraat voorzien.

Modern, landelijk of romantisch

Wilt u een moderne veranda met strakke lijnen? Een landelijk ontwerp boordevol charme? Of een orangerie in Engelse stijl? Bij Verandaland Perfect is het allemaal mogelijk!

400+ Kleuren en afwerkingen

Met meer dan 400 kleuren is er voor ieder wat wils. Verder kan u kiezen uit een glanzende of matte afwerking, metaalkleuren, anodisatie-tinten en een krasbestendigere Coatex structuurlak.

Vloerbekleding

Keramische tegels, natuursteen of parket; er zitten honderden soorten vloerbekleding in onze collectie. U hoeft alleen maar te kiezen. Wij zorgen voor de plaatsing!

Draai- of schuifdeuren

Wij hebben alle soorten deuren voor uw woonveranda, gaande van traditionele draaideuren tot enkele of dubbele schuiframen en een verplaatsbare glaswand.

MEER VERANDA COMFORT

Bent u tevreden met het ontwerp van uw nieuwe veranda? Dan heeft u de mogelijkheid om voor nog meer comfort te kiezen met allerlei extra’s, zoals een airco, zonwering en vliegendeuren.

Ventilatie

Indien nodig voorzien wij uw woonveranda van een ventilatiesysteem. Onzichtbare ventilatieroosters zorgen 24u op 24 voor een gezond binnenklimaat.

Koeling en verwarming

Kent u onze omkeerbare airconditioner / warmtepomp al? Met dit toestel blijft het koel tijdens warme zomers, en wordt uw veranda voordelig verwarmd in de winter.

Zonwering

Screens en andere soorten zonwering kunnen perfect geïntegreerd worden in het ontwerp. Ze zijn zelfs leverbaar in dezelfde kleur als uw veranda profielen.

Verlichting

Spots in het plafond zorgen ‘s avonds voor het nodige licht. Deze ledlampen zijn trouwens heel energiezuinig.

Vliegendeuren

Houd ongewenste gasten als vliegen, muggen en wespen buiten door uw leefveranda uit te rusten met een vliegendeur.

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

ENKELE REALISATIES

Over de jaren heen hebben wij honderden veranda’s gebouwd in de provincie Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en ver daarbuiten. Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

Alle realisaties bekijken
Image
Fam D. uit Morkhoven
Woonveranda in landelijke stijl
Image
Fam G. uit Aartselaar
Leefveranda met extra grote schuifdeuren
Image
Fam P. uit Duffel
Veranda met een luxueuze uitstraling
Image
Fam L. uit Geel
Klassieke veranda als woonuitbreiding
Image
Fam W. uit Wolfsdonk
Grens tussen binnen en buiten vervaagt
Image
Fam B. uit Lille
Een licht en luchtige aanbouw

KLAAR VOOR EEN VERANDA OP MAAT?

Bent u overtuigd van de troeven van Verandaland Perfecta? Wilt u een veranda kopen om binnenkort nog meer te genieten van het buitenleven? Download onze brochure, probeer onze 3D veranda-ontwerper of maak een afspraak in onze toonzaal.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak om uw project te bespreken. Wij komen bij u langs op een tijdstip naar keuze, beantwoorden al uw vragen en bezorgen u nadien een vrijblijvende offerte.

Maak nu een afspraak
Probeer onze 3D Veranda Configurator

Wilt u zelf een veranda ontwerpen? Probeer onze 3D Veranda Configurator. Met deze online tool tekent u snel en eenvoudig de veranda van uw dromen! Nadien kunt u door ons een prijs laten uitrekenen.

Naar de configurator
veranda brochure
Download onze brochure

Inspiratie opdoen? Download nu onze veranda brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox:

Beste klanten

Om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten wij onze toonzaal tot 5 april.

We doen ons uiterste best om via telefoon en e-mail bereikbaar te blijven. Alle contactgegevens vind je hier op onze website.

Heb je toch graag een offerte? Bezorg ons dan via e-mail een projectomschrijving met eventueel het plan (PDF) en enkele foto’s.

Wij wensen alvast iedereen een goede gezondheid en hopen, samen met u, dat deze moeilijke periode snel achter de rug is.