Een stijlvolle orangerie in aluminium

Droomt u van een stijlvolle orangerie in uw tuin? Wij leveren maatwerk van Belgische kwaliteit.

Bespreek uw plannen.

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.
Gratis offerte

Wondermooie wintertuinen

Een orangerie doet meteen denken aan de exclusieve wintertuin van een herenhuis. Vroeger werden deze glazen uitbreidingen gebouwd om met exotische planten van verre landen te pronken. Pronken kan u vandaag de dag nog steeds. Maar het grootste voordeel van een orangerie is het extra tuinplezier waar u van geniet.

Bij Verandaland Perfecta zijn we specialisten in maatwerk. Daarom is elke orangerie uniek. Het ontwerp wordt steeds afgestemd op uw persoonlijke wensen en noden. Daarnaast houden we rekening met de afmetingen van uw woning en uw tuin. Enkel zo halen we het maximum uit de orangerie.

Vorm en afmetingen

Een kleine vrijstaande orangerie of een langwerpig ontwerp dat aan de achtergevel grenst: qua vorm en afmetingen zijn de mogelijkheden eindeloos.

400+ Kleuren

Oranjeries in zwarte aluminium profielen blijven het mooiste. Maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar, zoals antraciet, lichtgrijs, blauw…

Binnenafwerking

Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten. Ook de binnenafwerking, van vloer- tot bezettingswerken, nemen wij voor onze rekening.

Extra opties voor uw orangerie

Maatwerk betekent vrijheid. U kiest zelf hoe uw nieuwe orangerie eruit ziet. Daarnaast zijn er een heleboel extra’s om nog meer uit uw nieuwe wintertuin te halen:

Ventilatie

Onzichtbare ventilatieroosters in de profielen zorgen voor een gezond binnenklimaat. Want verse lucht kan zeker geen kwaad.

Koeling en verwarming

Voor een optimaal temperatuurmanagement is er onze omkeerbare airco. Dit toestel kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen.

Zonwering

Zonwering beschermt uw orangerie tegen verhitting. Er zijn verschillende systemen, stoffen en kleuren om uit te kiezen.

Verlichting

Een orangerie is de perfecte plek om ‘s avonds een goed boek te lezen. Onze plafondverlichting zorgt voor het nodige licht.

Vliegendeuren

Bescherm jezelf tegen vliegen, muggen, wespen en andere insecten met een vliegendeur op maat, in dezelfde kleur als de profielen.

Orangerie in aluminium

Aluminium heeft onze voorkeur wanneer we oranjeries plaatsen. Dit materiaal is namelijk van hoge kwaliteit en biedt een heleboel voordelen:

+1500 tevreden klanten

4.7/5

4,7 op 5 op basis van 22 reviews

L. Van Schevensteen
L. Van SchevensteenWilrijk
Read More
Verandaland Perfecta was perfect in timing, perfect in uitvoering, perfect in afwerking, perfect in communicatie. Kortom perfect in het totaalpakket. Ik denk niet dat andere firma's dit kunnen evenaren. Ik ben uiterst tevreden en gelukkig met onze nieuwe veranda
M. Dierckx
M. DierckxKasterlee
Read More
De Veranda van Perfecta is af. Ze hebben hun naam niet gestolen, het is gewoon perfect. Mooi en proper afgewerkt. Wij zijn zéér tevreden
F. Verhoeven
F. VerhoevenWinksele
Read More
Correct en eerlijk bedrijf waar service niet enkel bij beloftes blijft. 👍 Als klant heb je een naam, je bent geen nummer zoals bij vele anderen. Goede opvolging, deftig materiaal en mensen met kennis van hun vak. Prima team en echt een aanbeveling waard.
F. Horemans
F. HoremansGeel
Read More
Bij Verandaland Perfecta pakken ze de zaken nog echt persoonlijk aan. Ze luisteren en denken creatief met je mee zodat echt de veranda krijgt waar je van droomde. Wij zijn alvast heel tevreden over het resultaat. Afspraken werden correct nageleefd. Er werd voor en tijdens de werken helder gecommuniceerd en de werklieden werkten heel proper, met een minimum aan hinder. Voor wie nog zou twijfelen: dit bedrijf is echt heel degelijk en betrouwbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Contacteer ons

Vragen over onze oranjeries? Neem contact op en wij zorgen graag voor een antwoord.

Maak een afspraak

Wij komen bij u langs om uw plannen te bespreken en een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.