EEN STIJLVOLLE ORANGERIE

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Wondermooie wintertuinen

Een orangerie doet meteen denken aan de exclusieve wintertuin van een herenhuis. Vroeger werden deze glazen uitbreidingen gebouwd om met exotische planten van verre landen te pronken. Pronken kan u vandaag de dag nog steeds. Maar het grootste voordeel van een orangerie is het extra tuinplezier waar u van geniet.

Bij Verandaland Perfecta zijn we specialisten in maatwerk. Daarom is elke orangerie uniek. Het ontwerp wordt steeds afgestemd op uw persoonlijke wensen en noden. Daarnaast houden we rekening met de afmetingen van uw woning en uw tuin. Enkel zo halen we het maximum uit de orangerie.

Vorm en afmetingen

Een kleine vrijstaande orangerie of een langwerpig ontwerp dat aan de achtergevel grenst: qua vorm en afmetingen zijn de mogelijkheden eindeloos.

400+ Kleuren en afwerkingen

Oranjeries in zwarte aluminium profielen blijven het mooiste. Maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar, zoals antraciet, lichtgrijs, blauw…

Binnenafwerking

Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten. Ook de binnenafwerking, van vloer- tot bezettingswerken, nemen wij voor onze rekening.

Extra opties

Maatwerk betekent vrijheid. U kiest zelf hoe uw nieuwe orangerie eruit ziet. Daarnaast zijn er een heleboel extra’s om nog meer uit uw nieuwe wintertuin te halen:

Ventilatie

Onzichtbare ventilatieroosters in de profielen zorgen voor een gezond binnenklimaat. Want verse lucht kan zeker geen kwaad.

Koeling en verwarming

Voor een optimaal temperatuurmanagement is er onze omkeerbare airco. Dit toestel kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen.

Zonwering

Zonwering beschermt uw orangerie tegen verhitting. Er zijn verschillende systemen, stoffen en kleuren om uit te kiezen.

Verlichting

Een orangerie is de perfecte plek om ‘s avonds een goed boek te lezen. Onze plafondverlichting zorgt voor het nodige licht.

Vliegendeuren

Bescherm jezelf tegen vliegen, muggen, wespen en andere insecten met een vliegendeur op maat, in dezelfde kleur als de profielen.

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Orangerie in aluminium

Aluminium heeft onze voorkeur wanneer we oranjeries plaatsen. Dit materiaal is namelijk van hoge kwaliteit en biedt een heleboel voordelen.

De voordelen van aluminium:

  • Bestand tegen hoge belasting
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 100% Recycleerbaar
  • Goede isolatiewaarde
Klaar voor een orangerie op maat?

Droomt u al langer van een traditionele wintertuin in orangeriestijl? Stop met dromen en ga over tot actie! Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken. Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak om uw project te bespreken. Wij komen bij u langs op een tijdstip naar keuze, beantwoorden al uw vragen en bezorgen u nadien een vrijblijvende offerte.

Maak nu een afspraak
Bezoek onze toonzaal

Voor meer informatie over onze pergola’s kunt u ook steeds terecht in onze toonzaal: Noordervaart 39 in Herentals. Daar leert u alles over de mogelijkheden, prijzen, enz.

Adres & contactgegevens
veranda brochure
Download onze brochure

Inspiratie opdoen? Download nu onze veranda brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox:

Beste klanten

Om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten wij onze toonzaal tot 5 april.

We doen ons uiterste best om via telefoon en e-mail bereikbaar te blijven. Alle contactgegevens vind je hier op onze website.

Heb je toch graag een offerte? Bezorg ons dan via e-mail een projectomschrijving met eventueel het plan (PDF) en enkele foto’s.

Wij wensen alvast iedereen een goede gezondheid en hopen, samen met u, dat deze moeilijke periode snel achter de rug is.