DE PERFECTE PERGOLA

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

EEN ALUMINIUM PERGOLA OP MAAT

Kiezen voor een aluminium pergola is kiezen voor meer tuinplezier. Met dit afdak is uw terras steeds beschermd tegen regen en wind. Plotselinge regenbuien zullen etentjes niet langer vergallen, en ook voor kinderen is deze overdekte speelplek een zegen. Architecturaal is deze aluminium terrasoverkapping zeker en vast een meerwaarde.

Wilt u een pergola kopen? Dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium pergola’s op maat. Groot of klein, modern of klassiek, met een plat of hellend dak, in een kleur naar keuze … alles is mogelijk! Het ontwerp van deze terrasoverkapping wordt steeds afgestemd op uw persoonlijke wensen en noden.

Vorm en afmetingen

Vierkant of rechthoekig, groot of klein: de vorm en afmetingen van uw nieuwe pergola zijn vrij te kiezen. Ook L-vormen zijn mogelijk.

Plat of schuin dak

Pergola’s met een plat dak ogen heel modern, maar we kunnen ook een hellend dak voorzien voor een meer klassieke look.

Modern, landelijk of romantisch

Wilt u een landelijke gietijzeren pergola met decoratieve profielen? Of een moderne design pergola met strakke lijnen? Alles kan.

400+ Kleuren en afwerkingen

Onze kleurkaart bevat meer dan 400 tinten. Op deze manier kunt u de kleur van de pergolaprofielen perfect afstemmen op uw woning.

Plafondbekleding

Wij bekleden uw plafond van uw pergola met hoogwaardige houtsoorten. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook erg mooi.

Lichtstraat

Maak uw pergola extra licht en lucht met een lichtstraat in het dak. Ook extra inbouwspots kunnen wij voorzien.

TERRASOVERKAPPING IN ALUMINIUM: VOORDELEN

U weet waarschijnlijk dat er ook houten pergola’s bestaan. Maar wij kiezen resoluut voor aluminium terrasoverkappingen. Dit metaal biedt namelijk allerlei voordelen:

Design en kleuren

De meest diverse bouwstijlen zijn mogelijk, zoals een moderne, renaissance of steel look. Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan 400 kleuren.

10 jaar garantie

Aluminium is bijzonder sterk. Dit wordt in de verf gezet door de 10 jaar garantie. U kunt dus met een gerust hart genieten van uw nieuwe pergola.

Onderhoudsvriendelijk

Onze aluminium pergola’s hoeven nooit vernist of geschilderd te worden. Zo heeft u meer tijd voor de leuke dingen in het leven.

Duurzaam

Tenslotte is dit metaal milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord en 100% recycleerbaar. Moeder Natuur zal u dankbaar zijn!

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

ENKELE REALISATIES

Over de jaren heen hebben wij honderden pergola’s gebouwd in de provincie Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en ver daarbuiten. Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

Alle realisaties bekijken
Image
Fam C. uit Herselt
Een stijlvol overdekt terrs
Image
Fam D. uit Nijlen
Prachtige pergola met zicht op de tuin
Image
Fam V. uit Voortkapel
Combinatie veranda en pergola

KLAAR VOOR EEN PERGOLA OP MAAT?

Bent u overtuigd van de troeven van Verandaland Perfecta? Wilt u de knoop doorhakken en binnenkort een op maat gemaakte pergola kopen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Download bijvoorbeeld onze brochure, en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten. In onze toonzaal in Herentals bent u ook altijd welkom. Tenslotte heeft u ook de mogelijkheid om bij u thuis een afspraak te maken. Wij komen gratis langs om uw aluminium terrasoverkapping te bespreken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak om uw project te bespreken. Wij komen bij u langs op een tijdstip naar keuze, beantwoorden al uw vragen en bezorgen u nadien een vrijblijvende offerte.

Maak nu een afspraak
Bezoek onze toonzaal

Voor meer informatie over onze pergola’s kunt u ook steeds terecht in onze toonzaal: Noordervaart 39 in Herentals. Daar leert u alles over de mogelijkheden, prijzen, enz.

Adres & contactgegevens
veranda brochure
Download onze brochure

Pergola inspiratie opdoen? Download nu onze brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox: