Klanten aan het woord

Verandaland Perfecta staat voor topkwaliteit en een uitstekende service. Gelooft u ons niet? Lees dan snel de ervaringen van mensen die u voorgingen.

Bent u reeds klant? Voeg een reactie toe via onderstaande knop.

Onze beste aankoop sinds jaren! We zijn zeer tevreden met het resultaat, en een dikke pluim voor de uiterst professionele en vriendelijke werklieden.

FAMILIE C. UIT WESTERLO

Beste Geert en gans het perfecta team en al de mensen waar jullie met samen werken, graag had ik jullie allemaal willen bedanken voor de mooie veranda van super kwaliteit die jullie bij ons geplaatst hebben. de service die wij van jullie allemaal gekregen hebben kan ik met geen woorden omschrijven en dit van ieder persoon van jullie team ! De service die wij van jullie gekregen hebben is over de top A tot Z en heb ik in heel mijn leven nog niet meegemaakt zo goed zijn jullie !!!!! Ik hoop dat eender wie van jullie die in de buurt is zeker binnen springt voor een tasje koffie. Jullie zijn altijd allemaal welkom. Dikke vette merci aan het perfecte team van perfecta.

MEVR. K. V.

Beste Geert. Hartelijk dank voor het prachtige werk dat vandaag beëindigd werd. Mark, Rudi, Timmy, Michiel, Bram en Steven zijn een uiterst competente (en zeer beleefde) crew, en het prefab-principe van jullie productie blijkt zeer efficiënt. Hopelijk kom je nog een kijkje nemen?

FAMILIE L. UIT TURNHOUT

Hoi Geert, ik kon me toch ni goe bedwingen om es een paar foto's door te mailen... Het is mooi geworden, een prachtige ruimte waarbij we bijgestaan werden door prachtige mensen zoals jullie! Een geweldige ploeg, een pluim voor iedereen, de metsers, de opbouwers, de electriciens, de tegelman Wim, de afwerkers en niet te vergeten Marc en natuurlijk jij he Geert. Jullie hadden je naam 'Perfecta Verandaland' niet beter kunnen kiezen! Ik verwacht jullie binnenkort, als de meubeltjes er helemaal zijn, voor ' n glaasje he... Van mij mag iedereen meekomen... Nog es bedankt voor de fijne en vooral correcte samenwerking.

FAMILIE B. UIT RANSBERG

Hallo Geert en het hele Perfecta-team. Wij willen jullie bedanken voor de prachtige prestaties die jullie bij ons leverden. We konden onze veranda niet mooier voorstellen. Een prachtiger team om mee in zee te gaan konden we niet wensen. Volledige inzet door allen, goede afspraken, goede opvolging en prachtig en precies werk. Thanks for All!!!

FAMILIE HEREMANS - SALLAERTS

Hey Geert, wij willen jullie graag feliciteren voor het werk dat geleverd is. Onze nieuwe veranda is echt perfect(a). Nu maar hopen dat we er nog lang van mogen genieten ...

FAMILIE V.

Hallo Geert, vanaf begin af aan hadden wij een goed gevoel bij jullie. Wij hebben ons nog geen moment beklaagd dat met jullie in zee zijn gegaan. Als onze tuin verder aangelegd is, zal ik jullie een paar foto's bezorgen.

DHR. L.

Van harte proficiat aan het ganse Perfecta-team voor de toffe samenwerking en prachtige afwerking van onze veranda! We hebben er al veel van kunnen genieten en zullen het zeker niet nalaten om jullie aan te prijzen bij familie en vrienden.

FAMILIE V. UIT WESTERLO

Gianni, we zijn heel tevreden met de werken die de ploeg uitgevoerd heeft. Correct, vriendelijk en vakmanschap! Bij deze willen we allen die een steentje bijgedragen hebben tot het realiseren van onze woonveranda bedanken. Er moeten nog enkele kleine afwerkingen gebeuren nadat Geert de geplande werken heeft uitgevoerd, maar ik weet zeker dat alles in orde komt!

FAMILIE JANSSENS - MOMMAERT

Hallo, Gianni en Geert Bij deze willen wij u en de hele firma bedanken voor het prachtige werk dat jullie afgeleverd hebben. Correct zoals afgesproken en zelfs na meermaals te veranderen van idee was dit geen probleem. Ik zal het niet nalaten om perfecta aan te prijzen.

FAMILIE HOREMANS - JACOBS

Weer dezelfde boodschap : weer een tevreden klant. Het goed gevoel van het eerste gesprek met Geert is er na de werken nog steeds. Een totaalconcept naar onze verwachtingen dat volledig wordt gestuurd door Perfecta. Geen zorgen voor ons om iemand te zoeken voor te vloeren of verwarming enz. Ook de kleine 'probleempjes' werden perfect opgelost. Dank aan alle vakmannnen die er aan hebben meegewerkt en speciaal nog een pluim voor de Marc. Als het terras er ligt moet je maar eens langs komen voor een paar foto's.

FAMILIE LEGRAND

Beste Gianni en Geert, via dez weg wil ik jullie zeker bedanken voor het prachtige werk dat er bij ons geleverd is. Van bij het begin had ik het gevoel dat alles in goede handen was. Alle ploegen die we over de vloer kregen, hebben zich ingezet ! Ondanks het slechte weer is alles toch nog tijdig klaar geraakt. Het resultaat is volledig zoals we het ons hadden voorgesteld. Geef de pluim zeker door aan jullie team !

DHR. T.

Hallo Gianni en Geert, ik wil jullie graag laten weten dat we super tevreden zijn met onze nieuwe veranda. Super om naast de kachel te zitten met zicht op de tuin. Geef Ben en zijn ploeg zeker een compliment, ze hebben het verdiend !!

DHR. C.

Reactie toevoegen

Vul het formulier hieronder in om een reactie door te sturen. Inzendingen worden eerst gecontroleerd op spam voor ze op de website verschijnen.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.