Of wij ook horeca veranda’s bouwen? Ja hoor!

Af en toe krijgen wij de vraag of we ook maatwerk veranda’s voor restaurants, brasseries, b&b’s en andere horecazaken bouwen. Daarop mogen we volmondig “ja” antwoorden. Iedereen die zijn of haar zaak met een veranda wil uitbreiden, kan bij ons terecht.

horeca verandabouw

Veranda’s voor de horeca

Als gastheer wilt u uw gasten ontvangen in een gezellig, sfeervol kader. Een veranda is hiervoor perfect geschikt. De grote glaspartijen van deze aanbouw creëren immers een open gevoel. Gasten kunnen hier in alle rust genieten van uw culinaire hoogstandjes.

Een horeca veranda zien we vaak als uitbreiding bij restaurants en feestzalen. Ook voor hotels of bed & breakfasts die bijvoorbeeld een grote ontbijtruimte willen, is een veranda een uitstekende keuze. We bouwen zelfs uitbreidingen voor ontbijtbars en frituren. 

Wij denken mee

Een goede voorbereiding is cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Dat geldt ook voor horeca veranda’s.

Bij Verandaland Perfecta houden we van in het begin rekening met uw specifieke eisen. Wilt u bijvoorbeeld een buffettafel in het midden van de veranda met ruimte voor broodjes, charcuterie en warme dranken? Dan zorgen wij dat de benodigde stopcontacten aanwezig zijn. Ook voor een heavy duty airco, een ingebouwd ventilatiesysteem, interne of externe zonwering … kunnen wij zorgen.

Brasserie-restaurant De Wingerd

Voor De Wingerd in Vorselaar bouwden we een schitterende veranda op maat, inclusief geautomatiseerd dakvenster.

Nog meer toepassingen

Een veranda als horeca-uitbreiding is dus zeker mogelijk. Maar er zijn nog veel meer commerciële toepassingen. Gebruik een veranda bijvoorbeeld als:

  • Uitbreiding van uw showroom
  • Nieuwe ontvangstruimte op kantoor
  • Overdekte inkom voor uw winkel

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Maak een afspraak met onze adviseurs, bespreek uw plannen en krijg een prijs op maat.

Breid uw zaak uit

Heeft u een restaurant, café, bar, hotel, feestzaal, bed & breakfast… en wilt u uw zaak uitbreiden met een veranda? Dan bent u aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak met onze verandaspecialisten voor een vrijblijvende offerte:

Inhoud

Bouwverlof
Bouwverlof van vrijdag 12 juli t.e.m. maandag 5 augustus. Terug geopend op dinsdag 6 augustus.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.