Made in Belgium, en daar zijn we trots op

De bouw van een veranda is een investering. Liefst een op lange termijn. Want uw nieuwe woonveranda moet vele jaren meegaan. Daarom hechten we bij Verandaland Perfecta enorm veel belang aan de kwaliteit van onze materialen.

Belgische leveranciers

Al onze leveranciers worden met zorg geselecteerd. Goedkope Aziatische aanbieders met inferieure producten laten we links liggen. Die voldoen immers niet aan onze hoge kwaliteitseisen.

Materialen voor onze woonveranda’s halen we bij 3 bekende Belgische firma’s:

Dankzij een intensieve samenwerking kunnen wij blindelings vertrouwen op deze partners. Zij weten dat enkel het beste goed genoeg is. Op dat vlak zitten we op dezelfde golflengte.

Veranda’s uit eigen atelier in Herentals

Made in Belgium’ mag u letterlijk nemen. Uw nieuwe veranda wordt door ervaren Belgische werklui zorgvuldig geassembleerd. Dat gebeurt in ons eigen atelier in Herentals.

Een voormontage laat ons toe om potentiele problemen op te sporen en op te lossen. Dat voorkomt vertragingen op de werf. Eens alles is goedgekeurd, starten we met de finale montage en afwerking bij u thuis.

Wilt u ook een Belgische veranda?

Dan komen wij graag even langs om uw plannen te bespreken. Dat is gratis en geheel vrijblijvend. Maak snel een afspraak via onze contactpagina!

Inhoud

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.