Een lichte en luchtige veranda in Lille

Voor de familie B. uit de gemeente Lille ontwierpen we een stijlvolle veranda in orangeriestijl (met de nieuwe SL38 ‘Steellook’ profielen van Reynaers aluminium uit Duffel) waar pure lijnen en klassieke charme elkaar ontmoeten. En het resultaat mag gezien worden. Deze leefveranda zorgt niet alleen voor meer woonruimte, maar ook voor een betere link met de tuin. Kortom: het is de perfecte aanbouw.

Meer licht

Blikvanger van het ontwerp is de grote lichtstraat. Die bevindt zich in het midden van de ruimte. Dankzij het extra zonlicht lijkt deze glazen aanbouw nog groter. Aan de zijkant werd tevens een raam voorzien dat open kan – ideaal om deze prachtige steellook veranda op een natuurlijke manier te ventileren. Om wespen, muggen en andere ongewenste gasten buiten te houden, werd er een vliegengaas voorzien voor het venster.

Volledig uitgerust

Comfort was erg belangrijk voor deze familie uit Lille. Daarom werd er een airco in het plafond verwerkt. Die is bijna onzichtbaar. Een reeks inbouwspots zorgt voor extra licht op donkere avonden, wanneer de familie nog even wil lezen in de veranda. Uiteraard kunnen ze het licht ook uit laten en van de sterrenhemel genieten door de lichtstraat…

Veranda in Lille

Bent u op zoek naar een veranda specialist in Lille? Kies voor Verandaland Perfecta. Al meer dan 15 jaar ontwerpen en plaatsen wij veranda’s in Lille en andere gemeenten in de buurt. Dankzij deze ervaring leveren wij keer op keer een perfect eindresultaat af. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.