Veranda-zithoek als verbinding met het terras

Weer of geen weer; de familie B uit Vorselaar geniet vanaf nu nog meer van hun tuin. Verandaland Perfecta bouwde een gepersonaliseerde woonveranda die de keuken en woonkamer verbindt met het terras. Als ontwerpstijl kozen ze voor een ‘steellook’. Dat zijn aluminium profielen die eruitzien als de stalen veranda’s van weleer.

De perfecte opvulling

Vroeger had de achtergevel een L-vorm. Dit ‘gat’ was de perfecte plek om een woninguitbreiding te voorzien. Een klassieke aanbouw was niet aan de orde door een gebrek aan licht. Daarom koos dit gezin uit Vorselaar voor een veranda. Van die beslissing hebben ze nog geen moment spijt gehad!

Alle comfort

Het lijkt wel alsof de veranda altijd al deel uitmaakte van de woning. Alles werd netjes geïntegreerd. Aan het comfort werd ook gedacht. Zo is er een grote lichtstraat om meer licht binnen te laten. ‘s Avonds zorgen de inbouwspots voor de nodige verlichting. En om ongewenste gasten buiten te houden, werd er een oprolbare vliegendeur geïnstalleerd.

Veranda Vorselaar

Voor een veranda in Vorselaar is er slechts één adres: Verandaland Perfecta. Wij leveren totaalprojecten met veel oog voor detail. Alles is maatwerk. Dat biedt u oneindig veel mogelijkheden. Maak snel een afspraak bij u thuis in Vorselaar om voor een offerte op maat.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.