Luxe woonuitbreiding in Mol

Weer of geen weer, de familie C. in Mol geniet het hele jaar door van de tuin. Bij zomerse temperaturen is er geen betere plek dan de tuintafel onder de pergola. Op minder goede dagen is het in de veranda gezellig vertoeven.

De woonveranda doet dienst als een uitbreiding van de keuken. Dankzij de lichtstraat in het plafond blijft deze ruimte licht en luchtig. Ook in de pergola plaatsen we een lichtstraat. Dit dakraam beperkt het lichtverlies in de woning. 

Aluminium in structuurlak

De strakke aluminium profielen werden gespoten in een RAL 9005 structuurlak. Die contrasteert mooi met de lichte gevelsteen. Het is een tijdloze kleur die over de jaren heen haar schoonheid behoudt. 

Binnen- en buitenzonwering

In deze luxe woonuitbreiding in Mol heb je geen last van de zon. De pergola kreeg oprolbare screens. Die komen van pas tijdens bij laagstaande zon. De maatwerk veranda werd uitgerust met zwarte lamellen.

Voor nog meer comfort installeerden we een 4-weg warmtepomp in het plafond. Die kan koelen én verwarmen. Op deze manier geniet het gezin altijd van de juiste temperatuur binnenin de veranda. 

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.