Prachtige pergola met zicht op de tuin

De familie D uit Nijlen koos steevast voor het maatwerk van Verandaland Perfecta voor hun nieuwe pergola. Met standaardoplossingen was het immers onmogelijk om de contouren van de woning te volgen. Deze op maat gemaakte aluminium terrasoverkapping doet dat wel.

Eén geheel

De vormgeving en kleur van de pergola werd speciaal afgestemd op de architectuur van de woning. Zo vormt alles mooi één geheel. De nieuwe pergola is dus zeker een meerwaarde – zowel op esthetisch als praktisch vlak. Het is een stijlvolle extensie.

Prachtig uitzicht

Vanuit de pergola heeft het gezin een prachtig uitzicht op hun tuin. Op deze manier kunnen ze makkelijk een oogje in het zeil houden wanneer de kinderen op de trampoline spelen. Of tijdens een zomerse bui toch genieten van een lekker glaasje op het terras. Kortom: de aluminium terrasoverkapping komt het familiale leven ten goede!

Afspraak maken?

Woont u in Nijlen en zoekt u een bedrijf voor de plaatsing van een terrasoverkapping of pergola? Dan bent u bij Verandaland Perfecta aan het juiste adres. Maak snel een afspraak voor een ontwerp en offerte op maat.

Bouwverlof
Bouwverlof van vrijdag 12 juli t.e.m. maandag 5 augustus. Terug geopend op dinsdag 6 augustus.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.