Pergola als verlengstuk van de veranda in Hallaar

Dit stijlvolle totaalproject vinden we in de Antwerpse gemeente Hallaar. Verandaland Perfecta bouwde hier een prachtige leefveranda met daarnaast een aluminium pergola. Uiteraard is alles maatwerk.

Veranda met pergola

De familie DC wil zoveel mogelijk genieten van hun tuin. Deze veranda-pergola combinatie zorgt daarvoor. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven aan de tuintafel op het overdekte terras. De lichtstraat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Een gelijkaardige lichtstraat vinden we terug in de aanpalende veranda. Die biedt een mooi uitzicht op de tuin wanneer het weer minder goed is. 

4-Weg airco

In het plafond van de veranda plaatsten we een 4-weg airco. Die heeft een 360° luchtverspreiding. Uniek aan dit toestel is de windfree-functie. In koelmodus gaan de kleppen dicht en stroomt de frisse lucht uit de minuscule gaatjes. Zo geniet men van een comfortabel binnenklimaat, zonder het onaangename gevoel van koude wind.

Houtlook tegels

Heb je trouwens al de vloerbekleding in de veranda gezien? Dat is een keramische tegel in houtlook. Die lijkt op parket, maar is veel onderhoudsvriendelijker. 

Ook een pergola/veranda in Hallaar?

Verandaland Perfecta is de ideale partner voor een alu pergola of veranda in Hallaar. Maak een afspraak om uw plannen te bespreken.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.