Veranda in Aartselaar met extra grote schuifdeuren

De familie G uit Aarselaar sloeg twee vliegen in één klap. Ze breidden niet alleen hun woning uit met tientallen vierkante meters, maar ze beschermen ook hun terras tegen neerslag. Hun veranda-pergola combinatie is dan ook een schot in de roos.

Veel meer licht

De veranda grenst aan de keuken. Dankzij de grote ramen en de lichtstraat oogt deze ruimte veel luchtiger dan voorheen. En in de zomer kan men gewoon de grote schuiframen openzetten om de grens tussen binnen en buiten helemaal te doen vervagen. Last van insecten heeft het gezin niet, dankzij de opklapbare vliegendeur.

Overdekte zithoek

Naast de woonveranda vinden we een overdekte zithoek. De daklijn loopt perfect over in de pergola. De houten plafondbekleding sluit mooi aan bij het natuurlijke karakter van de tuin en geeft de terrasoverkapping een warme toets. Dit gezin uit Aartselaar is dus volledig klaar om van de zomer te genieten!

Veranda Aartselaar

Woont u zelf in Aartselaar en zoekt u een installateur van veranda’s of pergola’s? Kies voor Verandaland Perfecta. Wij leveren totaalprojecten zonder zorgen. Want alle werken nemen we voor onze rekening; van dakafwerking tot vloeren. Maak snel een afspraak bij u thuis in Aartselaar of in onze toonzaal om de mogelijkheden te bespreken.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.