Veranda in Westerlo met een gezellige eetkamer

Onze veranda’s worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Sommige mensen vullen deze in als zitruimte, andere gebruiken ze voor hun keuken. De familie G uit Westerlo koos voor een eetkamer in landelijke stijl.

Perfect voor feestjes

Hun nieuwe woonveranda is perfect om vrienden en familie te ontvangen. Dankzij de grote glaspartijen oogt deze ruimte heel licht en luchtig. En de tegels in parketlook maken het extra gezellig. Die zijn mooi en onderhoudsvriendelijk. Ze combineren de schoonheid van een houten vloer met het onderhoudsgemak van keramische vloertegels.

Veranda zonder zorgen

Een van de redenen waarom het gezin voor Verandaland Perfecta als verandabouwer koos, was het totaalconcept. Perfecta nam alle werken op zich. De familie G moest zich over niets zorgen maken, omdat alles via één aanspreekpunt gebeurt. Dat bespaart tijd en stress.

Veranda in Westerlo?

Heeft u na het zien van deze realisatie in Westerlo zin in een eigen veranda? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Westerlo om uw plannen te bespreken. Nadien ontvangt u een gedetailleerde offerte voor uw nieuwe veranda. Zo simpel is het!

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.