Moderne veranda in Heist-op-den-Berg met vierseizoensglas

De familie M. uit Heist-op-den-Berg droomde al lang van een veranda. Dus stapten ze naar Verandaland Perfecta voor de realisatie ervan. Het ontwerp werd helemaal op maat gemaakt. Toch stak het gezin ook zelf de handen uit de mouwen: zij voerden de beton-, metsel-, chape-en vloerwerken uit.

Modern design

Deze nieuwe veranda in Heist-op-den-Berg grenst direct aan het terras en heeft een L-vorm. Aan de langste kant werd tevens een mini-pergola voorzien om de achterdeur te overkappen. Het plafond kreeg een houten afwerking – inclusief enkele spots. De veranda zelf oogt heel modern. Daar zorgen de vlakke profielen, het platte dak en de strakke dakrand voor.

Vierseizoensglas

Vierseizoensglas voorkomt oververhitting in de zomer en verlaagt de stookkosten in de winter. Dit glas heeft immers een speciale coating die enkel zonnestralen onder een bepaalde invalshoek binnenlaat. Bij een lage zon (winter) worden ze doorgelaten, bij een hoge zon (zomer) niet. Qua comfort is vierseizoensglas zeker de investering waard.

Woont u in Heist-op-den-Berg?

Inwoners van Heist-op-den-Berg die een veranda willen, brengen best een bezoek aan Verandaland Perfecta. Met onze totaalprojecten nemen wij alle zorgen weg. Maak vandaag nog een afspraak om uw plannen te bespreken.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.