Veranda met schuifraam aan 3 zijden

De woning van de familie M uit Turnhout is klaar voor alle seizoenen. In de zomer is er geen betere plek dan het terras. Op frisse lente- en herfstdagen verhuizen ze naar de pergola. En wanneer het echt koud is, genieten ze vanuit hun veranda van de tuin.

Pergola met lichtstraat

Laten we eerst een kijkje nemen naar de pergola. Die is voorzien van een vlakke lichtstraat in het dak, zodat de aanpalende keuken nog voldoende zonlicht krijgt. Het plafond werd netjes afgewerkt in hout.

Schuiframen

Deze veranda in Turnhout heeft aan alle zijden een schuifraam. Zo kan men in de zomerperiode alles openzetten. De grens tussen binnen en buiten is dan volledig weg. Uiteraard werden er ook vliegendeuren geïnstalleerd om wespen, muggen en andere insecten te weren.

Glazen dak

Bijna het volledige dak van deze woonveranda op maat bestaat uit glas. De grote noordboom lichtstraat is dan ook dé blikvanger van het ontwerp. Het interieur baadt in het zonlicht, waardoor de veranda nog groter lijkt. Subtiele details, zoals de metalen staven tussen de spanten, zorgen voor de finishing touch.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.