Strakke steellook leefveranda in Nijlen

Zowel op esthetisch als functioneel vlak voldoet deze veranda in Nijlen aan alle eisen. Highlights zijn de stoere steellook profielen, de dubbele deuren richting de tuin, de elektrische gordijnen en de smaakvolle verlichting. 

SL38 profielen met 3-dubbele beglazing

De leefveranda is opgebouwd met SL38 profielen. Die hebben een steellook, wat wil zeggen dat ze de robuuste uitstraling van gietijzer combineren met de voordelen van aluminium. Om het geheel een moderne toets te geven, koos men voor een strakke boord bovenaan. De veranda bestaat grotendeels uit glas. Gelukkig houdt de 3-dubbele beglazing de verwarmingskosten onder controle.

Elektrische gordijnen

Aan de binnenkant vinden we gordijnen over de volledige raambreedte. Die zijn voorzien van een elektrische bediening. Met één druk op de afstandsbedienen gaan ze open of toe.

Stijlvolle verlichting

Deze veranda in Nijlen doet dienst als eetkamer. Daarom werden er boven de eettafel een set pendellampen voorzien. Met een zwarte kleur sluiten ze mooi aan bij het tafelblad. Enkele witte inbouwspots subtiel weggewerkt in de hoeken van de leefveranda zorgen voor de finishing touch. 

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.