Meer tuinplezier dankzij de veranda

  • Eet- en zithoek met zicht op de tuin
  • Dubbele achterdeur in glas
  • Donkere profielen zorgen voor contrast

De familie V uit Vorselaar heeft een klassieke woning. Het schuine dak van deze woning vroeg een creatieve aanpak tijdens de verandabouw. Zo werd een klein stuk als zithoek gebruikt. Via het venster blijft er toch nog een link met de tuin.

De grens tussen binnen en buiten

Die link is er zeker in de woonveranda zelf. Grote glaspartijen vervagen de grens tussen binnen en buiten. Tijdens een lunch of diner geniet het gezin van al het groen in de tuin. Zelfs in de winter is deze veranda een meerwaarde. Want dan ziet men van binnen naar de dwarrelende sneeuwvlokken met een kopje warme chocomelk in de hand.

Praktisch

Daarnaast is er nog de praktische kant. Om de toegang naar de tuin zo comfortabel mogelijk te maken, werd er een dubbele draaideur geplaatst, inclusief vliegendeur. Verder vinden we nog een reeks inbouwspots voor verlichting en een airco voor koeling. Het comfort in deze eigentijdse veranda is dus maximaal.