Woonuitbreiding met licht vanuit 4 kanten

In de gemeente Retie bouwden we recent deze landelijke veranda met alles op en aan. De familie VH geniet nu nog meer van de tuin – ook in de winter. Bovendien heeft deze veranda enkele leuke snufjes voor nog meer comfort.

Landelijke veranda

Het ontwerp van de woonveranda heeft een landelijke uitstraling. Dat komt door de donkere aluminium profielen en de vakjes bovenaan de ramen. Als afwerking koos men voor een noordboom lichtstraat op het platte dak. Dat geeft deze veranda in Retie een luxueuze toets.

Comfort

Op het vlak van comfort komt de familie VH niets tekort. Hun nieuwe woonuitbreiding is namelijk uitgerust met een Samsung warmtepomp. Die zal de veranda niet alleen op een milieuvriendelijke manier verwarmen in de winter, maar ook koelen in de zomer. Daarnaast is er nog binnenzonwering voorzien in de vorm van rolgordijnen. En natuurlijk mogen we de praktische opvouwbare vliegendeur niet vergeten. Die houdt wespen, vliegen en muggen uit de woning.

Maximale lichtinval

Zonlicht is hier het codewoord. Het interieur krijgt natuurlijk licht vanuit vier kanten: drie glazen zijmuren en de lichtstrook op het dak. Hierdoor oogt de veranda erg luchtig. Het versterkt de link met de natuur in de tuin.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.