Rolgordijnen geven uw veranda de finishing touch

Bij de aankoop van een woonveranda wordt voornamelijk aandacht gespendeerd aan de afmetingen, de stijl en de kleuren. Wij gaan graag een stapje verder. Daarom bieden wij allerlei extra’s aan om het comfort in uw veranda te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan airconditioning of vliegendeuren. Nog een populaire extra zijn verandagordijnen als zonwering.

Wij richten ons voornamelijk op de rolgordijnen vervaardigd uit screenstof.

rolgordijnen veranda

Rolgordijnen houden uw veranda koel

Naast onze zonwerende beglazing zijn rolgordijnen in screenstof de ideale manier om uw veranda te beschermen tegen oververhitting. Ze komen zeker van pas tijdens een snikhete zomer.

Daarnaast voorkomen ze verblinding. Een boek lezen in uw veranda is immers niet leuk wanneer u verblind wordt door intense zonnestralen. Gordijnen vormen een oplossing voor dit probleem. Ook goed om te weten: onze rolgordijnen in screenstof voor veranda’s hebben een 3 of 5% doorkijk. Ze blokkeren het licht, terwijl er nog steeds wat doorkijk is naar de tuin. Op deze manier blijft het ruime gevoel in uw leefveranda behouden.

Rolgordijnen zorgen voor meer privacy

Verandagordijnen hebben nog een bijkomend voordeel: ze zorgen voor meer privacy. 

Wanneer het buiten donker is en er licht brandt in uw veranda, kunnen voorbijgangers ongestoord binnenkijken. Dat is niet echt aangenaam. Rolgordijnen vormen een extra barrière. Ze voorkomen blikken van nieuwsgierige buren.

Screenstof

Al onze rolgordijnen voor veranda’s worden vervaardigd uit screenstof. Dit materiaal vindt u ook terug in externe zonnescreens. 

Waarom we voor screenstof kiezen, is heel simpel:

  • Houdt de warmte tegen.
  • Verkleurt niet onder invloed van zonlicht.
  • Makkelijk afwasbaar met water.
  • 3 of 5% doorkijk: uitstekende zonwering zonder het zicht op uw tuin te ontnemen.
  • IJzersterk en rimpelvrij.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Kortom: verandagordijnen in screenstof zijn onderhoudsvriendelijk, bieden steeds een minimum aan doorkijk en zijn makkelijk personaliseerbaar.

Elektrische bediening

Rolgordijnen met een elektrische bediening zorgen voor nog meer comfort. Met één druk op een knop tegen de muur, de afstandsbediening of uw smartphone gaan alle gordijnen in uw veranda open of dicht. Het is zelfs mogelijk om de bediening te automatiseren. Handig, toch?

Inhoud

Bouwverlof
Bouwverlof van vrijdag 12 juli t.e.m. maandag 5 augustus. Terug geopend op dinsdag 6 augustus.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.