Terrasoverkapping prijzen: dit moet je weten

Bij de aankoop van een terrasoverkapping speelt niet alleen het ontwerp een rol, maar ook de prijs. Maar hoeveel kost een aluminium overkapping nu juist? Op deze pagina geven we meer informatie over de verschillende kosten.

Dit bepaalt de prijs van een terrasoverkapping

Onze terrasoverkapping prijzen zijn afhankelijk van 4 factoren:

Afmetingen

Eerst en vooral speelt de afmeting een grote rol. Een overkapping van 7×4 meter kost meer dan eentje van 4×3 meter. Er is simpelweg meer materiaal nodig.

Naast het formaat zal ook de vorm de totaalprijs bepalen. Er is namelijk een prijsverschil tussen een rechte terrasoverkapping en ééntje met speciale vormen (bv. schuine zijden). Daarnaast heb je nog de keuze tussen open en gesloten zijkanten.

Daktype

Zoals je weet, zijn onze terrasoverkappingen verkrijgbaar met verschillende daktypes. Een afhellend dak met kunststof platen is de voordeligste optie. Maar we bouwen ook pergola’s met plat dak waarbij het plafond afgewerkt wordt met houten planché – eventueel inclusief een lichtstraat. Ook dit bepaalt mee de kostprijs.

Zonwering

Kies voor oprolbare zonwering om jezelf te beschermen tegen de laagstaande zon en creëer tegelijkertijd meer privacy. De screens worden elektrisch bediend. Handig! Natuurlijk is dit extraatje ook een meerkost.

Extra’s

Tenslotte zijn er nog een paar zaken die de prijs van een terrasoverkapping beïnvloeden zoals led-spots in de dakdragers of het plafond, betonnen funderingssokkels onder de steunpalen, …

Dit is in jouw prijs inbegrepen

Met een gemiddelde score van 4,7/5 o.b.v. 61 reviews op Google behoren we tot de leveranciers met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dit komt omdat we een totaalservice bieden:

  • Ontwerp op maat
  • Persoonlijk advies o.b.v. 20+ jaar ervaring
  • Alle werken inbegrepen, van grondwerken tot elektriciteit
  • Een verzorgde afwerking met veel oog voor detail
  • Meewerkende zaakvoerders die jouw project in goede banen leiden

Vraag een offerte voor een terrasoverkapping op maat

Benieuwd hoeveel jouw terrasoverkapping zou kosten? Vraag snel een persoonlijke offerte. Dit is steeds gratis en vrijblijvend – zonder verdere verplichtingen.

Inhoud

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.