Meer verandacomfort? Dat is geen probleem!

Een leefveranda biedt sowieso meer comfort in uw woning, omdat deze lichte en luchtige ruimte perfect is om te ontspannen. Zet in de zomer de schuifdeur open om van de frisse lucht te genieten, of kijk in de winter naar de vallende sneeuwvlokjes met een kopje warme chocolademelk in de hand. Zalig!

Toch zijn er nog enkele manieren om het verandacomfort te verhogen. Met airconditioning, zonwering en sfeervolle verlichting.

Ga voor meer verandacomfort met…

#1. Airconditioning

Snikhete zomers zijn al lang geen uitzondering meer in België. Tegenwoordig is er vrijwel elk jaar een hittegolf. Een airconditioning is op die momenten een must-have voor meer verandacomfort. Dit toestel zorgt voor een fris windje. Op die manier blijft het lekker koel in uw nieuwe woonveranda en ‘smelt’ u niet van de hitte.

Wist je trouwens dat onze airco’s ook kunnen verwarmen? Gebruik ze om jouw veranda op een energiezuinige manier op temperatuur te brengen.

#2. Zonwering

Ook zonwering zorgt voor meer comfort in uw veranda. Screens aan de buitenzijde en (rol)gordijnen aan de binnenkant houden de zonnestralen buiten waardoor het in de veranda lekker koel blijft.

Maar ze zorgen ook voor meer verandacomfort op een andere manier. ’s Avonds kan u de screens of gordijnen naar beneden laten om de inkijk van nieuwsgierige buren en voorbijgangers te weren. U geniet dus van meer privacy.

#3. Sfeervolle verlichting

Comfort draait niet alleen om gebruiksgemak. Het draait ook om sfeer. En wat is er sfeervoller dan gezellige verlichting? LED-spots in een warm witte lichtkleur zorgen dus ook voor meer verandacomfort. Voor de liefhebbers kunnen we zelfs gekleurd licht voorzien.

Verandacomfort begint met een goed plan

Het verandacomfort wordt voornamelijk bepaald door de layout van uw veranda. Elementen zoals de afmetingen en positionering spelen een grote rol. Daarnaast kunnen een verkeerde plaatsing van (schuif)deuren, lichtkoepels, stopcontacten, verlichting … het verandacomfort in gevaar brengen.

Net daarom spenderen wij zoveel aandacht aan de planning. We luisteren naar uw noden en wensen, en combineren deze met onze ervaring om een gebruiksvriendelijke, mooie en comfortabele veranda te ontwerpen. Dat is een van de redenen waarom we zoveel tevreden klanten hebben.

Inhoud

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.