Wat maakt onze veranda plafonds zo speciaal?

Vorige maand bespraken we de dakbedekking van een veranda. Vandaag nemen we een kijkje naar de andere kant van het dak: het plafond. Onze plafondafwerking is net een beetje anders dan die van onze concurrenten.

Een strak en egaal plafond

De veranda is een plaats waar u veel tijd spendeert. Daarom moet de afwerking perfect zijn. Kleine foutjes zullen snel opvallen en u mateloos frustreren.

Om die reden kiezen wij voor een veranda plafond in Gyplat.

Andere verandabouwers gebruiken Gyproc, waarbij enkel de naden tussen de platen geplamuurd en geschuurd worden. Hierdoor ontstaan er soms oneffenheden of scheurtjes. Onze Gyplat platen worden volledig bepleistert. Het resultaat: een super strak en egaal plafond. Bovendien is de kans op scheuren zo goed als nihil. Het is dus een hoogwaardigere afwerking dan de klassieke Gyproc plafonds.

Plafondverlichting

In een groot deel van onze woonveranda’s plaatsen we inbouwspots in het plafond. Die spots worden netjes ingebouwd. Overdag zijn ze bijna onzichtbaar. Indien gewenst, kunnen we de verlichting opsplitsen in meerdere groepen of een dimfunctie voorzien. Dat maakt uw veranda nog veelzijdiger.

Airco ingebouwd in het plafond

Wilt u extra koelkracht in uw veranda? Dan kunnen we een airco voorzien. Onze plafond airco’s worden naadloos ingebouwd en vallen nauwelijks op. Een bijkomend voordeel van deze inbouwcassettes is dat muren vrij blijven voor meubelen en decoratiestukken.

Een plafond airco doet trouwens meer dan koelen. Het toestel is namelijk gekoppeld aan een omkeerbare warmtepomp. Die kan ook verwarmen. Ja, zelfs in de winter wordt er voldoende warmte geproduceerd om uw veranda op temperatuur te brengen.

Inhoud

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.