Klassieke veranda als woninguitbreiding

Een mix tussen een klassieke veranda en een traditionele aanbouw, zo kunnen we dit project best omschrijven. De familie L uit de Antwerpse gemeente Geel vergrootten hun woning met een nieuwe zitkamer die werd ondergebracht in een op maat gemaakte woonveranda. Die veranda kreeg een ‘steellook’, dankzij de innovatieve SL38 aluminium profielen van Reynaers.

Metselwerk

Wat meteen opvalt, is het metselwerk. Niet alle wanden van deze leefveranda bestaan uit glas. Er zijn ook enkele muren in rode baksteen opgetrokken. Die stenen komen perfect overeen met de bestaande gevel van de woning, zodat alles één geheel vormt.

Sfeervol interieur

Binnenin vinden we een oase van licht en rust. Het glazen dak is ideaal om ‘s avonds naar de sterren te kijken. Als het te warm wordt, kan het gezin een dakraam openen of de ingebouwde airco opzetten. En tijdens koude winterdagen is er niets gezelliger dan het knetterend geluid van de kachel. Ja, deze veranda in Geel is een knap staaltje vakmanschap!

Veranda in Geel?

Woont u in Geel en droomt u van een veranda? Bespreek uw plannen met onze specialisten. Zij tekenen graag een ontwerp op maat met een gedetailleerde offerte. Maak een afspraak bij u thuis via deze pagina of bezoek onze showroom.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.