Veranda met zitruimte en eetkamer in Voortkapel

De uitdaging: een nieuwe eetkamer en zitruimte creëren achteraan de woning. De oplossing: een woonveranda van Verandaland Perfecta. De familie V uit Voortkapel heeft alvast de juiste keuze gemaakt.

Glazen achtergevel

De nieuwe achtergevel bestaat volledig uit glas. Dankzij de grote ramen komt er meer licht binnen en wordt het zicht op het terras en de tuin gemaximaliseerd. De zijmuren werden opgebouwd in baksteen voor extra privacy.

Terras

Net voor de woonveranda is er een terras, waar het gezin graag op warme zomeravonden vertoeft. Op die momenten kan men gewoon de dubbele schuifdeuren openzetten om makkelijker van binnen naar buiten te gaan. En ‘s avonds zorgen de spots in de dakrand voor voldoende licht.

Veranda vloer

Binnenin trekt de veranda vloer alle aandacht naar zich toe. Die ziet eruit als parket, maar bestaat eigenlijk uit keramische tegels met een houtlook. Deze vloerbekleding oogt authentiek en is bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Veranda in Voortkapel?

Woont u in Voortkapel en bent u van plan om een veranda te plaatsen? Kom eens praten met onze verandaspecialisten. Zij maken graag een ontwerp en offerte op maat. Deze afspraak kan bij u thuis of in onze toonzaal.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.