Verandaland Perfecta, uw specialist voor een

VERANDA IN ANTWERPEN

Bespreek uw plannen, maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Uw verandabouwer in Antwerpen

U woont in de provincie Antwerpen en droomt van een veranda? Maak die droom waar! Verandaland Perfecta is een van de grootste verandabouwers in Antwerpen met honderden tevreden klanten. Dat komt omdat we enkele belangrijke troeven op tafel leggen:

Maatwerk

Als specialist in maatwerk bouwen wij veranda’s in alle mogelijke vormen en stijlen. Laat uw fantasie de vrije loop!

Totaalprojecten

Wij bouwen uw veranda in Antwerpen van A tot Z, gaande van vloer- tot bezettingswerken. Wij regelen alles, u heeft minder zorgen.

Aluminium

Onze veranda’s zijn ijzersterk. Wij kiezen voor de kwalitatieve profielen van Reynaers uit de Antwerpse gemeente Duffel.

Ervaring

Al meer dan 17 jaar bouwen we prachtige veranda’s in Antwerpen en omliggende provincies. Die ervaring staat garant voor een vlot bouwproces.

Eigen atelier

Uw veranda wordt gebouwd in ons eigen atelier in Herentals. Zo kunnen we een strike timing naleven.

Eerlijk advies

Wij begeleiden u graag bij de keuze van kleuren, afmetingen, opties… Dankzij onze ervaring haalt u nog meer uit uw project.

Realisaties veranda's in Antwerpen

Goed nieuws: wij bouwen veranda’s in alle uithoeken van de provincie Antwerpen. Het maakt niet uit of u in een stad of een landelijke gemeente woont. Voor een nieuwe woonveranda hoeft u dus echt niet verder te zoeken.

Herentals, Westerlo, Mol, Turnhout, Lier … onze aluminium veranda’s zijn in heel de provincie Antwerpen te vinden. Bezoek onze fotogalerij en laat u inspireren!

Alle realisaties bekijken
Image
Fam D. uit Morkhoven
Woonveranda in landelijke stijl
Image
Fam G. uit Aartselaar
Leefveranda met extra grote schuifdeuren
Image
Fam P. uit Duffel
Veranda met een luxueuze uitstraling
Image
Fam L. uit Geel
Klassieke veranda als woonuitbreiding
Image
Fam M. uit Heist-op-den-Berg
Moderne aanbouw met vierseizoensglas
Image
Fam B. uit Lille
Een licht en luchtige aanbouw

Tijd voor actie!

Er is geen betere verandabouwer in Antwerpen dan Verandaland Perfecta. Onze klanten geven ons een score van 4,9 op 5. Dat komt omdat we erg veel aandacht spenderen aan klantenservice en de kwaliteit van onze producten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak bij u thuis een afspraak om uw project te bespreken of bezoek onze veranda toonzaal in Herentals. Wij beantwoorden al uw vragen en maken nadien een vrijblijvende offerte.

Maak nu een afspraak
Probeer onze 3D Veranda Configurator

Wilt u zelf een veranda ontwerpen? Probeer onze 3D Veranda Configurator. Met deze online tool tekent u snel en eenvoudig de veranda van uw dromen! Nadien kunt u door ons een prijs laten uitrekenen.

Naar de configurator
veranda brochure
Download onze brochure

Inspiratie opdoen? Download nu onze veranda brochure. Vul onderstaande formulier in en wij sturen onze brochure rechtstreeks naar uw inbox:

Beste klanten

Om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten wij onze toonzaal tot 5 april.

We doen ons uiterste best om via telefoon en e-mail bereikbaar te blijven. Alle contactgegevens vind je hier op onze website.

Heb je toch graag een offerte? Bezorg ons dan via e-mail een projectomschrijving met eventueel het plan (PDF) en enkele foto’s.

Wij wensen alvast iedereen een goede gezondheid en hopen, samen met u, dat deze moeilijke periode snel achter de rug is.