Op zoek naar een verandabouwer in Antwerpen?

Zoekt niet verder, want Verandaland Perfecta is uw specialist voor een veranda in Antwerpen

Bespreek uw plannen.

Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.
Gratis offerte

Uw verandabouwer in Antwerpen, gespecialiseerd in aluminium

U woont in de provincie Antwerpen en droomt van een aluminium veranda? Maak die droom waar! Verandaland Perfecta is een van de grootste verandabouwers in Antwerpen met honderden tevreden klanten. Dat komt omdat we enkele belangrijke troeven op tafel leggen:

Maatwerk

Als specialist in maatwerk bouwen wij veranda’s in alle mogelijke vormen en stijlen, van landelijk tot modern. Laat uw fantasie de vrije loop!

Totaalprojecten

Wij bouwen uw veranda in Antwerpen van A tot Z, gaande van vloer- tot bezettingswerken. Wij regelen alles, u heeft minder zorgen.

Aluminium

Onze veranda’s zijn ijzersterk. Wij kiezen voor de kwalitatieve profielen van Reynaers uit de Antwerpse gemeente Duffel.

Ervaring

Al meer dan 18 jaar bouwen we prachtige veranda’s in Antwerpen en omliggende provincies. Die ervaring staat garant voor een vlot bouwproces.

Eigen atelier

Uw veranda wordt gebouwd in ons eigen atelier in Herentals. Zo kunnen we een strike timing naleven.

Eerlijk advies

Wij begeleiden u graag bij de keuze van kleuren, afmetingen, opties… Dankzij onze ervaring haalt u nog meer uit uw project.

Enkele voorbeelden van veranda's in de provincie Antwerpen

Goed nieuws: wij bouwen veranda’s in alle uithoeken van de provincie Antwerpen. Het maakt niet uit of u in een stad of een landelijke gemeente woont. Voor een nieuwe woonveranda hoeft u dus echt niet verder te zoeken.

Herentals, Westerlo, Mol, Turnhout, Lier … onze aluminium veranda’s zijn in heel de provincie Antwerpen te vinden. Bezoek onze fotogalerij en laat u inspireren!

Klaar voor de volgende stap?

Er is geen betere verandabouwer in Antwerpen dan Verandaland Perfecta. Onze klanten geven ons een score van 4,7 op 5. Dat komt omdat we erg veel aandacht spenderen aan klantenservice en de kwaliteit van onze producten.

Maak bij u thuis een afspraak om uw project te bespreken of bezoek onze veranda toonzaal in Herentals. Wij beantwoorden al uw vragen en maken nadien een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Vragen over onze veranda's? Neem contact op en wij zorgen graag voor een antwoord.

Maak een afspraak

Wij komen bij u langs om uw plannen te bespreken en een offerte te maken. Gratis en vrijblijvend.

Bouwverlof
Bouwverlof van vrijdag 12 juli t.e.m. maandag 5 augustus. Terug geopend op dinsdag 6 augustus.

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.