Voorzetscreens als buitenzonwering

Van sfeerverlichting tot vliegendeuren; er zijn verschillende opties om nog meer uit uw veranda te halen. Eén van de opties die zeker het overwegen waard is, zijn voorzetscreens. In dit artikel kijken we naar de voordelen en mogelijkheden van deze buitenzonwering.

voorzetscreens veranda

De voordelen van opbouwscreens

Outdoor screens winnen aan populariteit. Want ze bieden twee interessante voordelen:

  1. Bescherming tegen de zon, om oververhitting te voorkomen
  2. Meer privacy in uw veranda of woning

Samen met onze ingebouwde airconditionings zorgen voorzetscreens dat uw veranda lekker koel blijft, zelfs op de warmste zomerdagen. Wilt u inkijk van buren of voorbijgangers vermijden? Ook dan zijn verticale screens een meerwaarde. Doe ze simpelweg omlaag en geniet van uw privacy.

Waarom opbouw?

Voorzetscreens worden aan de buitenkant van een raam gemonteerd, tegen de gevel. Zo blijft de luchtdichtheid van de woning behouden. Want bij een inbouwsysteem is een luchtdichte afwerking erg moeilijk. Met het oog op de steeds strenger wordende EPB-eisen is dat een belangrijke factor.

Bovendien zijn er voor de installatie van voorzetscreens geen grote kap -of breekwerken nodig. Dat is handig bij een retrofit.

Tegen uw veranda of gevel

Wij bieden onze klanten een grote keuze aan verandazonwering aan. Voor binnen zijn er rolgordijnen en jaloezieën (verkrijgbaar in hout of aluminium). Liever zonwering buiten? Dan zijn screens een oplossing.

We plaatsen niet alleen voorzetscreens op uw veranda. Ook andere vensters nemen we graag onderhanden. Zo kunt u bijvoorbeeld dezelfde screens kiezen voor uw veranda en het keukenraam ernaast.

Voorzetscreens op maat

Maatwerk is onze specialiteit. Dat geldt niet alleen voor veranda’s, maar ook voor onze zonwering screens. Er zijn verschillende doekkleuren om uit te kiezen. Verder kunt u de kleur van de behuizing, geleiders en onderlat perfect afstemmen op uw verandaprofielen.

Automatisatie

Met een elektrische sturing geniet u nog meer van uw buitenzonwering. Dat kan via een schakelaar tegen de muur of een draadloze handzender. Bedien één enkele screen, of groepeer ze samen.

Inhoud

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.