Woonuitbreiding bouwen? 3 redenen om een veranda te kiezen

Nood aan wat extra ruimte? Dan is een woonuitbreiding ideaal. Deze aanbouw is vaak een verlengstuk van de woonkamer of keuken. Maar ook als aparte ruimte – bijvoorbeeld een bureau of speelkamer voor de kinderen – is een woonuitbreiding geschikt.

Heel wat mensen kiezen voor een klassieke aanbouw met bakstenen. Wij zijn ervan overtuigd dat een veranda een betere keuze is. En wel omwille van volgende redenen:

woonuitbreiding

Groter ruimtegevoel

Een veranda als woonuitbreiding biedt een groter ruimtegevoel. Want de grote glaspartijen laten enorm veel natuurlijk licht binnen. Hierdoor oogt zelfs een kleine veranda heel ruim. Van een claustrofobisch gevoel hoeft u dus geen schrik te hebben.

Passieve verwarming

Ook uw woonuitbreiding heeft verwarming nodig. Dat kan via vloerverwarming, radiatoren, een kachel/haard of een omkeerbare warmtepomp.

Dankzij het vele glas van een veranda-woonuitbreiding geniet u van passieve verwarming. In de winter, lente en herfst zal de zon het binnenklimaat opwarmen. Zo bespaart u op uw stookkosten. En op zomerdagen is er zonwering en een airco om oververhitting tegen te gaan.

Meerwaarde voor uw woning

Moet u in de toekomst uw woning verkopen, dan wordt een veranda als woonuitbreiding meer geapprecieerd dan een klassieke aanbouw. Het is iets wat uw woning onderscheidt van de rest. Op deze manier recupereert u een deel van uw investering.

Interesse in een woonuitbreiding?

Klaar voor de volgende stap? Maak een afspraak. Wij komen bij u langs om uw project te bespreken. Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte voor de bouw van uw woonuitbreiding. Gratis, zonder verdere verplichtingen.

Inhoud

Gesloten tijdens het bouwverlof

We zijn gesloten van vrijdag 9 juli tot en met maandag 2 augustus.

 

Download onze gratis brochure

Boordevol inspiratie voor uw nieuwe veranda of pergola, rechtstreeks naar uw inbox verzonden.

Created by ✦ Shmidt Sergey ✦from the Noun Project

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, lees ons privacybeleid.